fredag 11 juni 2010

några foton..

Veckan har rusat förbi och bara helgen och 2 vardagar kvar innan L får sommarlov:) såå himla skönt vi har nedräkning både han och jag.. I morgon ska jag jobba hela dagen så måste lägga mig tidigt i kväll om jag ska orka upp men har en lite fröken som tassar runt på sitt rum fast kl är 21.48.. Hon somnade i bilen hem från mormor och morfar kl 16.30 och då hoppades vi att hon skulle sova för natten men icke sa nicke kl.19.00 kom hon upp tassandes igen såå det blev svårt att få i säng henne i kväll men men.. så får det bli ibland! Ha en trevlig helg allihopa och njut av sommaren:)


fotona är på syster, tog dem när hon var hem en sväng förra veckan.

6 kommentarer:

Anna sa...

Min fröken är oxå vaken än för hon somnade ju oxå på väg hem från mormor! Hon är verkligen i gasen och tror att hon ska vara med och trycka på tangenterna här:) så blir hon sååå arg när jag tar bort hennes händer.

Trevlig helg på er med, så får vi höras i veckan. Kram

LottaM sa...

Hej hej, Älskar fotona på din syster. Det är så himla coola.Vilken fantastisk fotograf du utvecklats till.

Här har vi, eller barnen sommarlov sedan igår, och de bara slappar och njuter. Härligt! Vi väntar på värmen och hoppas att den kommer snart. Jag väntar på mer tid så jag kan börja uppdatera blogen igen men det kommer väl.

Ha en skön helg

Kram Lotta

Anneli - A'la Foto sa...

Underbara bilder på din söta syster! Vilket ställe ni har där!! Ett kanonfotoställe..verkligen!

kram!

Olivia sa...

HEJ!
Riktigt coola bilder du har tagit på din sis. Väldigt duktig fotograf ;)

KRAMISKRAMAR //OLIVIA

maybe*mej sa...

cooooooolt

Anonym sa...

Hej! skönt att allt känns bra. Kram mamma