torsdag 3 juni 2010

Dallas hatten...

Cowboy hatten köpte jag till min syster när jag var och hälsade på henne i Texas för en massa år sedan... Jag köpte den på ranchen där de spelade in serien Dallas och jag vet att det är en av Lottas favoriter.. Och vad gör jag: jooo tappar den mellan bilen och hennes lägenhet när jag var på fototräff i Linköping och sen var den borta.. och vilket dåligt samvetet jag har haft över denna hatt för att jag slarvade bort den just för jag vet vilket personligt värde den har för henne..
MEN så satt hon upp lappar där hon efterlyste hatten och efter några dagar får hon ett mail från en kille som plockat upp hatten på väg hem från krogen en sen kväll..Killen hade inte själv sett lappen för han bodde i en annan del av stan men hans kompis kompis tror jag det var hade ringt till honom uppe i Dalarna och berättat att sett lappar:) ÅÅ TÄNK VILKA SNÄLLA MÄNNISKOR DET FINNS, så nu är hatten till rätta och jag kan sova på nätterna igen:)

4 kommentarer:

Anna sa...

Härligt att den kom till rätta för er!

Hemmabloggaren sa...

Puh, tur.

Måste förresten leta på nåt gammalt tåg någonstans, ser så jäkla läckert ut.

Josefine sa...

Vilken tur att den kom till rätta! Skönt att det finns ärliga och snälla människor!
Ha en fin kväll!
Kram Josefine

Anneli - A'la Foto sa...

Så härligt att den kommit till rätta!! Det finns underbara personer som bryr sig om andras känslor! Härligt!

Och något som är ännu härligare är din bild på din syster! JÄKLARNS (förlåt svordomen) så fin!! Vilken pose och vilken glädje i bilden! Helt underbar!! Du är duktig du och Lotta är världens pangmodell! :O)))

kram!