måndag 21 juni 2010

rösta:)

Rösta gärna på mitt bidrag i carlboms foto tävling.. vill väldigt gärna vinna något av de fina priserna:) annars kan ni ju alltid rösta på något annat bidrag förstås:)

Mitt bidrag är nummer 9
http://www.carlbomfoto.se/finalisterna-i-sommartavlingen/#comments

6 kommentarer:

Mathilde sa...

Nu har jag röstat! Klart jag röstar på den lilla söta tjejen i nästan likadan klänning som jag har! Sommarkänsla på riktigt!
Stor kram och nu håller jag tummarna för att du vinner!

Anonym sa...

Har röstat, men jag tycker du valde ett dåligt kort, kortet i sig är fint men Molly som har ett smile visar inte precis det i bilden.. ;) Vi får se om du vinner något. Xo Lotta

Anonym sa...

Jag la självklart min röst på din söta sommarflicka Kram

Anneli - A'la Foto sa...

Att du skulle komma till final var ju självklart! Du vet ju vad jag tycker om denna bild! Klockren! Helt underbar!! Och visst vill man vinna dessa fantastiska priser! Det vill jag också :O))

Lotta: Ett barn skrattar inte alltid och detta känns som en väldigt äkta bild och är absolut inte dåligt valt utan snarare fantastiskt bra valt! Det är där ett fotograföga kommer in och det har Linda! :O)))

KRAM!

Anna sa...

Nu har jag röstat, hoppas att du vinner ett fint pris:)
Tack för idag, det var supergott allting och jag åt som vanligt för mycket. Kul att Molly gillar Ida så mycket. Blev det nå fynd på Lindex när jag gått?

Anjena sa...

En röst är nu lagd på din ljuvliga bild. Håller tummarna för att du vinner något riktigt fint!