söndag 9 augusti 2009

scrappat

Det här scrappade jag i går natt.
Annemaj och jag satt uppe till o1.00 både fredag och lördagkväll och pysslade.. så nu är jag såå himla trött:)!! borde gå och sova men har såå många foton att kika på och sååå mycket annat som jag vill greja med, måla lite loppis fynd tex.. det blev ju några fynd för mig också i går en tallrikshylla, två tuppar, en ram och en gammal barnvagn. Som alla ska bli vita .. förutom barnvagnen då som jag ska sälja på blocket.. ni ska få se foto på allt senare!!
Nu har våra gäster åkt hemåt och vi saknar dem redan.. Tänk så kul vi haft och killarna har lekt och lekt hur mycket som helst så Ludvig somna på 1 minut i kväll.. Han var så himla trött.


4 kommentarer:

Anna sa...

Ska bli spännande att se dina loppisfynd, hörde att du träffat mina föräldrar.
Vad kul ni verkar ha haft det i helgen!

Tipsy Tessie sa...

Lite avundsjuk blir jag :) Skulle gärna ha kommit och hälsat på jag med, men det får bli en annan gång, när man inte har en stor kula på magen.
Härliga LOs du gjort!!! Jättefina, kul att scrappa lite ihop mEd någon annan.
Ser fram emot bilder på loppisfynden, jag har också önskat att hitta en tallrikshylla, lyllo dig :)
Kramar

maybe*mej sa...

hej nu är vi hemma. kom hem kl halv 2 på natten. hövva vilken resa. vi stod 2 timmar i kö.. 6 ambulanser var på plats. Sen stanna vi och åt sushi i Örebro på en restaurang. När vi kom hem så spöööööregnade det och det var värsta ovädret och åska m.m. På vägen hem lyckades jag även få hörnet på bagageluckan i huvudet då ch inte såg att jag stod där när han skulle stänga luckan. ramla ihop på marken och fick en bula. men nu är vi hemma iallafall och vi saknar er och barnen säger att de saknar ludvig och vill sova hos honom en natt till. =) jättekram till er och tack för helgen.

Sanna F sa...

Vilka fantastiskt fina layouter du gjort!!!!