måndag 24 augusti 2009

första dagen..

I dag har Ludvig börjat på 5 årsverksamhet. Spännande tyckte han så klart att det var men lite nervös var han också... Men han var förväntansfull när vi åkte i väg i morse. I dag när det var första dagen var Molly och jag kvar fast L tyckte vi kunde åka hem direkt:)..

Jag är verkligen ingen dagis mamma..

nej ja vet inte men i dag när vi kom till förskolan var det ingen fröken kom och sa välkommen till Ludvig ingen fröken presenterade sig för Ludvig. Den ena sa -Hej vilken sida vill du hänga kläderna på?? den andra satt och tittade på när några barn pärlade hon sa inte ett ord till Ludvig på hela tiden, hon var vikarie för en fröken som var sjuk men ska var i gruppen minst 2 veckor till...ja jag vet jag är kinkig men skulle jag komma till ett nytt jobb och ingen skulle säga välkommen eller presentera sig skulle jag inte tycka det var så skoj.. Nu brydde ju inte L sig om det men jag retar mig.. inte heller sa de till de andra barnen det här är Ludvig han börjar i dag .. Ja ni hör hur jag låter och det här var inte det enda..

MEN annars var det jätte bra på förskolan och jag är helt övertygad om att Ludvig kommer att trivas som fisken i vattnet där:)
11 kommentarer:

Ullis sa...

Är det sant??? Hoppas dom hade en dålig dag, fortsätter det byt dagis. Så där ska det inte vara.

KRAM!!

Pia sa...

Fy vad tråkigt! Hoppas att det kommer att bli bättre. Jag hade blivit super förbannad om personalen hade betett sig så mot Aaliyah då hon började på förskolan...du reagerar helt rätt!
Tur att inte L brydde sig om det!

Fick ni också brev om att simskolan börjar igen? Ni ska väl fortsätta? Kommer ni och hälsar på nu på onsdag?

Kram Pia

annika5064 sa...

Usch, vad jag känner igen det där; jag hade ont i magen varje morgon jag lämnade J...nu är det dock bättre, efter flera möten med rektor osv, men jag förstår dig helt; jag hade nog f-n gått hem om jag nonchalerats så på min arbetsplats!

Hoppas det blir bättre!

maybe*mej sa...

NÄÄ.. det är ju helt otroligt.. Det skulle du faktiskt säga till dem. För så beter man sig inte. De om någon borde veta det... uppryckning tack.
hoppas att det blir bättre framöver. Sicken snygging till dotter du har fått. supercoool frilla ju.. He he..

Idag satte barnen på sig nytvättade kläder... Hjalmar sa på en gång.. Mamma.. varför luktar det Ludvig om min tröja?????? Efter ett tag kom jag på att jag ju har använt samma tvättmedel som du har .. För första gången... Han gick och sniffade på tröjan länge och sen sa han.. mamma.. måste jag lukta som ludvig.. jag vill ju lukta som jag. =) Goungarna.. tänk att han kommer ihåg hur ludvigs tröja luktar. Det är ju helt otroligt.. för inte ens jag har ngn aning om det.. kram

LottaM sa...

Fy vad trist. Hoppas verkligen att det blir bättre. Som tur är brukar inte barn reflektera över samma saker som vi vuxna.

Vet precis hur du känner dig, precis som Annika, hade jag i många år ont i magen när jag behövde lämna mellandottern på hennes förskola. Jag är verkligen ingen dagismamma. Tacka vet jag skolan. Lillprinsen började i förra veckan på äldsta dotterns gamla dagis. Ett underbart ställe där man verkligen gillar barn, personalen tycker om sitt arbete och SER barnen, så det finns bra ställen oxå (även om det i vårt fall för med sig vissa logistiska bekymmer). Önskar verkligen att vår mellandotter fått uppleva det. Nu går hon i 2:an och har fått en fantastisk tillvaro tack och lov.

Känner med dig.

Vilka snygga sidor du REDAN hunnit få till. jag är imponerad!

Kram Lotta

HUSnrNIO sa...

Vilket trist bemötande för din lille kille! Hoppas att de bättrar sig annars hade jag nog velat byta om det inte går att prata med dem. Fina bilder på din pojke.

Sara sa...

Vad tråkigt att det inte kändes bra... Hoppas verkligen att det blir bättre!

Elin - Ett hus till oss sa...

Synd att det första intrycket inte var så bra.

Hoppas han kommer trivas jättebra.:)

Pernilla sa...

Eh... Lite underligt bemötande?? Eller? Hoppas det blir bättre. Fina fotobokssidor har du gjort på dagiskillen iaf!

Erika & Embla sa...

Hej och tack för gratulationen!
Klart jag har koll på dig - jag läser ju din blogg lite då och då :)

Anonym sa...

Så skulle det aldrig gå till i Huddunge. Där är vi extra nåna om nya barn och även deras föräldrar. Vi skriver välkomstlappar och informerar alla barn och deras föräldrar om att det ska komma nya barn. Sen har vi också fadderföräldrar att vända sig till. Kanske dags att flytta till Huddunge :) Vi behöver en större barngrupp! Du kan gå in på huddunge.se och titta. Hälsningar Bea (Vi brukar ses hos Anna S ibland)