fredag 14 augusti 2009

några av sommarens loppis fynd

Har fyndat en hel del grejer i sommar. Här är några,
bordet har jag fått, älskar det jaa jag tycker det är såååå fint MEN det är väldigt slitet, vint och trasigt så vi får se vad det blir med det..

Det bruna hörnskåpet ska målas för sista gången i kväll det ska bli vitt, vitt så klart:) Vi ska ha det i vardagsrummet eller om vi säljer det.. P kom nämligen hem med ett till hörnskåp här om veckan som han hittat på återvinningen för 200kr det är exakt lika detta, men helt omålat. så jag ska måla det också vitt så får vi se vilket vi behåller..
Fotoramen har redan blivit vit och väntar bara på ett foto eller om det ska användas som gryt underlägg, vet inte riktigt enu.. Och gissa vilken färg tupparna ska få?? svårt va?? vitt så klart!!
Fyndade ett stort skåp i dag som fortfarande ligger kvar på släpkärran, det ska få flytta in hos Ludvig tror jag 125 kr betalade jag för det. foto kommer! Trevlig helg allihopa!!

3 kommentarer:

Anna sa...

Oj vad du fyndat, visst är det himla skoj med loppis. Jag ska till Hela människan imorgon en sväng, hoppas det finns något kul kvar till mig nu bara!

maybe*mej sa...

Lyllos... himla lyllos dig.. åååå jag blir galen av avundsjuka. =) Nä. NU FLYTTAR JAG SNART TILL SALA=). Kom faktiskt på en sak idag. Min kusins man är ju faktiskt från sala. Hans moster bor på er gata.. i ngt vitt mexitegelhus... Å han vet precis vart vi var och bada.. de brukar åka dit med... tillockmed min farmor visste vart det var ngn stans. Hon har oxå vart dit och badat massor förr... kram kram. ps. nuuuu är vi hemma igen för den delen. skööönt. vi har hunnit med att vara i strömstad också. kram

Vera Photo sa...

Vilka trevliga fynd du har gjort! Själv har jag inte vart på en enda loppis på hela sommaren, dåligt! =)