måndag 17 augusti 2009

Hörnskåp med hönsnät

Här är hörnskåpet jag fyndade för 200 kr för några veckor sedan, vi ska ha det i vardagsrummet och förvara porslin i.. Har inte så mycket skåp i köket så det blir skönt att få bort lite från hyllorna där..fotona är dåliga men jag har fotat nu i kväll och vi har bara en taklampa i vardagsrummet och den i andra ändan mot där skåpet står.. så nu är det dax att leta taklampa om vi ska se något när höstmörkret kommer.. Skåpet ser lite ensamt ut på fotona men jag har dragit matsals bordet lite åt sidan för att kunna fota det ser inte alls så ensamt ut i verkligheten:)6 kommentarer:

Sara sa...

Vad ni fixar och donar! Hörnskåpet blev jättefint och för att inte tala om Mollys rum! Amazing! ;-)

mammamjuk sa...

Himmel vad fint det blev! Väntade med spänning på vad det skulle bli av det B***-bruna skåpet;-)

Anna sa...

Men vad fint det blev, vilken skillnad mot när det var brunt. Nu vill jag komma hem till dig och kika på allt fint du fixat!

Myamia sa...

jättefint! så fint när du tog bort en del av överskåpet. ser så mysigt ut hos er. kram mya

Hemmabloggaren sa...

Vackert, har aldrig tänkt på att ta in rönnbär. Det måste jag göra.

Förstår precis hur du menar ang blogglistan. Eftersom du har bloggspot så är det enkelt. Gå in på Layout/sidelement, "Lägg till en gadget", välj sedan "Blogglista". Sen fyller du bara i hur du vill att visningen ska vara om du vill ha med datum, bild och i vilken ordning de ska visas etc. Sen lägger du in länkarna till de bloggar du vill ha med och tryck ok eller spara kanske det står. Säg till om du inte förstår mitt svammel.

Kram.

Anna sa...

Hej!

Undrar hur du gjort när du målat om skåpet.
Jag har nämligen ett liknande skåp som jag skulle vulja måla om.
Ruggade du upp ytan först??
Är den målad med pensel?
Olje eller vattenlöslig färg?
Hoppas på svar.
//Anna