söndag 22 februari 2009

en guldpeng..

byte... ett foto mot en guldpeng.... eller mutad med en guldpeng för att jag skulle få fota:)...synd bara att alla foton blev oskarpa..

6 kommentarer:

Hemmabloggaren sa...

Det är väl typiskt! Tycker det är svårt att få till skarpa bilder nu, man får testa varenda inställning på kameran för att få till det. Men å andra sidan kan man fixa till suddiga bilder också med nån textur eller baka in dem in en storyboard. Coolt bild i alla fall.

Kajsan sa...

Jo, man märker tendensen till att muta sig till ett foto blir mer regel än undantag! ;) Hoppas helgen varit bra! Här hälsade feber å hosta på lagom till slutet på helgen.. Så vi e hemma hela lilla klanen idag! Det positiva med det var dick: Jag slapp skotta fram bilen! ;) hihi...
Kram från Karin.

Anonym sa...

haha, muta precis som du gjorde med mig nar jag var liten ;) Ses om 1 vecka, ser fram emot att traffa er alla och de STORA skitungarna som man knappt kanner igen, tur att jag far se bilder hela tiden. PUSSS Moster i Vietnam

LottaM sa...

Härlig bild, full av energi och lefullhet. Typiskt att de blev oskarpa men just denna tycker jag är riktigt häftig trots att den är oskarp.

Samlar mod för att ta mig an din utmaning :-)

Hoppas studierna går framåt. Du är så himla duktig så jag är övertygad om att det går bra.

Kram

Susanne H sa...

Jag tycker denna bilden är kanonsnygg trots oskärpan. Du har photoshoppat den riktigt snyggt!
Jag antog utmaningen från Myamia att skriva sju sanningar om mig (dock blev det inte de hemska sanningarna... ;o) ). Det finns några inlägg ner i min blogg.
Kram

maybe*mej sa...

hej. ja jag vet... är inte det lustigt att de fyller så tätt inpå varann.. å år alla 3... skoj det där med att mina kids fyller samma dag som de andra barnen.... Kul att ni testade att göra masker... det är en lätt men rolig grej. kram på dig..