torsdag 27 januari 2011

actions eller ej..

Har fått dille på att använda actions, tycker inte alltid fotona blir till det bättre men det är himla skoj att fixa och tixa med iallfall och jag lärde mig göra egna actions för ett tag sen sååå himla skoj.. har dock inte gjort denna actions.

Sen blir jag himla nyfiken på vilka som kikar in här och skulle bli jätte glad om DU skrev en rad om vem du är och vad du vill att jag ska blogga om:)
action-1

9 kommentarer:

Sara sa...

Jag är ju här och läser ständigt :) Och som jag skrev tidigare så har jag snöat in lite på fotoböcker. Jag tycker dina bilder är så inspirerand, du kanske kunde dela med dig av lite tips och trix vid fotografering och redigering.
//Sara

Annelie Johnsson sa...

Jag är här....
Ska skicka till dig ikväll.
Kram Kram

Anonym sa...

Jag är ju här också ; ) Och jag vill ju se massor av dina fina bilder...och så håller jag med Sara, lite tips o trix är alltid skoj ; ) /Eva-Lisa

LottaM sa...

Jag är här och suktar efter att få tid att fota och bildbehandla igen. Just nu är det fullt upp i livet och jag hinner inte med mer än jobb och familj men kommer gärna hit och tar en titt hos dig och kollar in dina fantastiska bilder. Alltid lika fint! Snygg action. Vet du vilken det är? Jag har mest använt Totaly Rad apketen på sistone och där finns också många fina. Många kramar och en härlig helg till dig från mig

Anna sa...

Hihi, tänk att du fick med mig på bild oxå, bra jobbat!

Anneli - A'la Foto sa...

jag är ju så klart här! :O))) Den högra är superfint redigerad! Du är så himla duktig Linda!!

KRAM!

ulrica sa...

Jag är här... varje dag och kikar och inspireras... och hoppas att vi snart ÄNTLIGEN ska få till lite fotodejts :).

Kram Kram

Madde sa...

Hej! Jag är också in med jämna mellanrum och läser och förundras över dina fina bilder..Madde

Maria sa...

Hej
Även jag är här lite då och då och tittar på dina underbara bilder. Även jag vill gärna ha tips(lektioner) på hur man redigerar bilder och tar bra foton.

/Maria