onsdag 7 juli 2010

Renovering pågår:)

Detta dockskåp fick jag i fyraårs present av min morbror, han har gjort det själv och jag älskar det! Har verkligen längtat efter att Molly ska bli så stor så hon ska uppskattar det.. och på fredag när hon fyller 3 år ska hon få det i present..Jag tror hon kommer att bli jätteglad för just nu är hennes "byrå" dockhus där står gubbar och grejer uppställda :)
Så just nu pågår renovering långt in på nätterna.. har målat huset flera ggr efter första gången rullade färgen av grrr.... så bara skrapa och slipa av HELA huset och måla om igen.. så nu ska jag försöka få mina små skatter i säng så ska P och jag tapetsera.. fick en hel barntapet katalog av färgaffären i stan så nu gäller det bara att välja.. rosa, blått prickigt randigt:) Sådana här projekt älskar jag :)


8 kommentarer:

Anonym sa...

Men så roligt! Jag skulle oxå vilja ha ett sånt hus som projekt och göra om. Det vore så kul! Tyvärr har mitt gamla försvunnit för länge sen. Hoppas på att få se resultatet sen. Kram

Linruz sa...

Hej vännen.
Förstår att det måste kännas roligt att hon är så stornu och kan ärva ditt gamla fina hus.
Är övertygad tt hon kommer älska det.
Kram Lina

Mathilde sa...

Åh vad roligt! Dockskåp är ju det bästa som finns! LOVA att visa resultatet sen!
Stor kram

Anna sa...

Kan tänka mig att det kommer att bli superfint, du är ju så duktig med allt sånt där du!
Kram

Anonym sa...

sspännande, LOTTA

Teres sa...

Gjorde ett dockskåps-projekt för ett tag sedan jag med och kan intyga att det är otroligt skoj. Men jag valde att använda mej av scrapbookingpapper. Mönsterpapper som tapeter och i vissa rum la jag cardstock som golv.
(har dock inga bilder på det)

Vore skoj att få se hur det blev efter ditt fixande.

Ha en skön sommar och tack för all inspiration du sprider i din blogg.
Kram /Teres

Sanna F sa...

Härligt!!!!

Annelie Johnsson sa...

Blir säkert hur bra som helst när du pysslat klart!! Mitt står nog hemma hos föräldrarna i nån hörna, men sonen får nog avvakta lite tror jag, inte så mycket för finlir, ha ha