torsdag 15 juli 2010

äntligen..

äntligen äntligen har vi fått en kusin , 17 dagar efter beräknat datum så i natt kl. 00.20 är HON född, ja det blev en liten tjej och min teori stämmer jag gissar ALLTID fel och jag gissade på en kille:)
våran nya lilla kusin vägde 3900gr 0ch var 53cm lång.
Grattis till eran nya familjemedlem!!
Det första Molly fråga när Ludvig berättade att Olov fått en lillasyter var -Kan hon gå??
Ludvig visade då med händerna ca 1cm och sa -Det är en pytteliten bebis:)

5 kommentarer:

Anna sa...

Åh vad skojigt med en liten tjej, hälsa Fia så mkt från mig. Kram

Josefine sa...

Åh vad roligt! Stort grattis! Vi längtar också efter en kusin som kommer i början av augusti!
Ha det gott!
KRAMIZ

maybe*mej sa...

Grattis. Så kul. 17 dagar efter... Måste ha vart otroligt jobbigt för henne.. Det var ganska länge att gå över. Barnen får en kusin i augusti men de är så roliga för ibland säger de att de ska få ett syskon och det är livsfarligt då man bor härute där alla känner alla. Felaktiga rykten sprider sig snabbt som elden. =) Så litta molly har fyllt år. sötnosen. gratta från oss. Kul att Ludvig fick breven. Barnen tyckte det var så kul att göra dem. =)
Mina frågar också varje dag när vi ska åka till Ludvig och till Sala. Snart säger jag. =)
Och pust och stön. Det där med bröllopsfotografering är inte min grej. Det var kul men jag hoppar nog inte på det igen i första taget. Jag var helt slut efteråt. Bruden hade inte sovit natten innan och hon var såå trött så det var jättesvårt att få till ögonen på henne. Sen var de dessutom 6 st som skulle bli fotograferade tillsammans och det var alltid ngn som titta bort. =) men de var så fina och gulliga. Jag har i allafall fått en del bra foton. Det ska bli kul att få redigera dem lite.
nä nu ska jag sova. kram på dig. vi räkner med att vi kommer på fredag. Vi har inte fått tag i Conny så vi kanske tältar uppåt ngn stans i allafall om vi inte får tag i han framöver. Vi hörs av i allafall. kram

Anonym sa...

Man får tacka för grattulationern. Och dom fina kort du tagit. Ja nu är hon äntligen här. Hon är fortfarande namnlös. Kram

HUSnrNIO sa...

Så kul att hon äntligen kommit:) FIN bild! Ha en trevlig tisdagkväll.