lördag 27 mars 2010

Helgens äventyr...

I fredagsmorse åkte Pia och jag till Linköping för att träffa den grymt duktiga och gulliga fotografen Anneli, hela fredagen fotade vi, Pia och jag turades om att stå "modell", jaaa ni läste rätt jag blev också fotad..ha,ha ush va hemskt det var..men det var bara att ställa upp;) När vi fotat klart åkte vi hem till Anneli och redigerade lite bilder:) såååå super skoj, kolla bilderna hon tog på oss här!!!!!! Sen fortsatte vi fota i dag och då fick vi sällskap av gulliga Lina också.. Jag har verkligen haft super dagar i Linköping så TACK tjejer och TACK Anneli för att du stod ut med oss:)!
Fotona här nedan tog jag på Pia i fredags, fotona från i dag har jag inte fått in på datorn en så dem får ni se en annan dag!


7 kommentarer:

Linruz sa...

Hej vännen.
bliderna är grymma.
Du är sååå duktg.
Kom hem full av energi och skaparglädje.
Fotandet ger verkligen mersmak.
Ser fram emot att se flera bilder.
Stor kram Lina

Tipsy Tessie sa...

Wow, så snygga bilder!!!
Låter ju hur kul som helst att få komma iväg och fota (utan barn). Du ser ju helgrym ut på hennes bilder. Du har ingenting alls att kämmas för, ta för dig :)
Ha det super (här är vi just nu fast i kräksjuketräsket)
Massa kramar

Mathilde sa...

Vad fina bilder du har tagit! Grymt snygga! Och tycker dy ser ut som en van modell! Du blev ju hur bra som helst på bilderna!
Vad roligt att få åka iväg och bara fota. Det önskar jag att jag kunde lära mig lite mer om. Har nog nästan lyckats tjata mig till en lektion av en kompis som är fotograf, nu måste jag bara skaffa mig en kamera :P
Kram på dig!

Pia sa...

Fina bilder!! Äntligen blir jag nöjd med bilder på mig själv!

Tack för en underbar helg!

Kram Pia

Anna sa...

Så fina bilder på dig och de andra tjejerna, du är ju värsta fotomodellen ju! Ni verkar ha haft en superkul helg och så kul för dig att få komma iväg för dig själv, utan barn. Jag är lite avis faktiskt.... kram kram

Karins fotoblogg sa...

Wow! Så kul ni verkar ha haft! Skitsnygga bilder! Bakgrunden är så läcker, för att inte tala om modellen!

Kram!

ulrica sa...

Bilderna på dig är fantastiskt fina och dessa du fångat på Pia är magiska!! Den översta är outstanding.

Vad roligt att ni hade kul tillsammans med dom andra tjejerna!
Kram Ulrica