onsdag 17 mars 2010

fler sidor...

Tyst var det i huset tidigt på morgonen och lilla fröken var i badrummet...Hittade henne sittandes på golvet med maskaran i högsta hugg:) snyggt värre och inte fick jag tvätta bort det heller hon skulle visa sin kompis Novah först..och klart hon ska välja kläder själv.. Nya baddräkten är en favorit och används nästan varje dag..Försöker att fånga vardagen på bild, kanske inte varje dag men nästan iallafall... (Missade göra ramlinje runt sidorna men det får gå en då. )


8 kommentarer:

Anna sa...

Så duktig hon är lillfröken och du med som varit på box!

Jag satt nyss o läste dina kommentarer på förra inlägget och skrattade för jag tänkte oxå på hollywoodfruar när jag såg den lilla tofsen på skåpet! Hoppas vi kan ses på tisdag nu då:)

Josefine sa...

Visst är barn härliga :) När man ser det så här på bild kan man inte sluta småle. Härliga bilder och fina minnen att spara.

Kram Josefine

Heidi {FruFly} sa...

Herlig!♥ Haha...jeg kjenner min lille stabukk igjen, hun er også så egen:)

Mathilde sa...

Haha så söta! :) Klart man ska ha badräkt på sig, man ska ju använda det man tycker är fint :) Jag vet en liten tjej som hade sin tomtedräkt i ett helt år.
Och det där med att somna på golvet är inte bara mindre barn som gör. Jag var hemma hos en kompis, som var väääldigt länge på toaletten. Tillslut ropade jag på henne och då visade det sig att hon hade somnat.
Hoppas du får en trevlig dag!
kram på dig

Hemmabloggaren sa...

Gulligt och övning ger färdighet :D

Marika sa...

känner igen det där med att välja kläder. Och vissa plagg måste också synsas (synas). I dag valde Tilda ett rosa linne till mig och blev förtvivlad när jag satte på mig en tröja över. Det vackra linnet måste ju synsas! :)

LottaM sa...

underbara ungar! Det är tur att de vet vad de vill :-)

Härliga bilder och vilket fantastiskt snyggt skåp. Har fortfarande kvar min MDF premiär som jag tänkte hunnit med i julas men nu får det bli till sommaren eller när tid kan hittas. Säljs det någonstans?

Kram Lotta

Elin - Ett hus till oss sa...

Haha, åH vilka söta bilder på ditt lilla söta modelejon. Så härligt med baddräkten, pricken över i :)

jag önskar er en mysig dag!