tisdag 30 mars 2010

Snart, snart...

Snart ska väl all snö försvinna och värmen komma smygandes, längtar till det är dax att vårstäda växthuset.. längtar efter att stoppa massa små frön i jorden.. Har lovat sonen att vi ska göra det den här veckan så måste köpa lite såjord och åka till Lidl och köpa frön, Kan verkligen rekommendera Lidls frön billiga och det brukar vara bra grobarhet på dem..

Tack för alla gulliga kommentarer, blir så glad!!

7 kommentarer:

Linruz sa...

Visst kliar det in fingrarna efter att stoppa dem i jorden.
Var ut i går em i solskenet och borstade bort allt grus och dyligt på trappen och gatan utan för oss.

Var och rev lite i rabatten med och hittade faktiskt några tppra lökar som kikade fram.
Ha en underbar dag söta du.
Stor kram Lina

Annelie Johnsson sa...

Ja, våren får gärna komma nu, har själv "srora"odlarplaner... men det har jag ju i och för sig varje år, sen brukar det bli lite si & så med den saken...

Ha en skön påsk!!
Kram

Anna sa...

Då kommer jag och sätter mig i ditt växthus sen för det brukar lukta så gott därinne.

Lidls fröer är faktiskt jättebra och på tal om VÅR så har de också väääldigt goda vegetariska små vårrullar i 20pack som jag kan rekommendera:) mums....
Kram

Karins fotoblogg sa...

Oh, vilken härlig växthusbild! Jag har också ett växthus, vi tog med det när vi flyttade fr vårat gamla ställe till dit vi bor nu, sen 2,5 år tillbaks. Jag har tyvärr inte riktigt kommit igång med det än.... Förut hade jag en pelargonsamling på ca 80-90 plantor men det var då det ;) Vet inte riktigt vad jag vill ha nu. Har liksom inte samma möjlighet att övervintra så många pellisar.

Vad har du i ditt växthus?

Kram!

Anneli - A'la Foto sa...

Vad härligt med ett växthus! Om jag hade ett växthus skulle det se ut som det i Gamla Linköping, med såna växter! Det vill jag ha!

Det måste vara rofyllt att ha ett... Hoppas ni får tag i fina fröer! Tack förresten för tipset om Lidl och fröer! Skulle inte tänkt den tanken men nu ska jag testa!

En jättefin bild!

kram!

Mathilde sa...

Åh vad mysigt! Min mormor har växthus så hon brukar alltid så massa, så kan man gå dit och välja lite sen :) Finns ju inget lyxigare än att kunna plocka sina egna solvarma tomater.
Kram på dig

Sanna F sa...

Dina foton är superfina!!!
Mmmmmmmmmmm låter härligt med växthus - här äts allt man odlar upp av rådjuren... lite irriterande. Men jag blir sugen på att plantera ändå!
Ska nog ta en liten tur till Lidl