torsdag 27 november 2008

Löjligt glad!!

Blev så glad så jag nästan studsade upp och ner!!! Fick för mig att jag skulle göra tentan på min bildbehandlings kurs, det är ju bara att göra om den om man inte klarar den... men jag klarade den!!!! hur enkelt som helst!!! hi,hi,hi... vad jag blev glad!!! löjligt va?? men så var det:)
nu är det bara en sista uppgift kvar, att redigera 3 foton som följer ett tema, antingen så följer man ett tema när man redigerar bilderna eller så väljer man ett tema på fotona som tex. strandfynd, kärlek , landskap...... tror jag har bestämt mig redan.... måste kika igenom mina foton bara!!!
kram på er:)

Mamma ,Pappa, Lotta och Jacob spänn fast er ordentligt när ni ska ut och klättra!!! ska bli skoj att se bilder....hi,hi ser redan en hysterisk mamma framför mig!!:)

3 kommentarer:

Myamia sa...

va kul, såklart att du ska vara löjligt glad :) grattis grattis!!! och tack för grattiset hos mig, jag känner mig så lättad.
fotokursen ligger jag enormt efter på, puh.... kram

Anonym sa...

Hej halsing att nagon hysterisk mamma fanns ej. Fina kort och grattis till tentan. Kram mamma puss till Ludvig o Molly

Anonym sa...

Stort grattis!

Jag saknar ditt bidrag till utställningen hos Juniform. om du redan skickat det så måste det ha kommit bort i cyberspace och det skulle vara bra om du kan skicka det igen :)