lördag 15 november 2008

lite sömn...

hade såå svårt att somna i går kväll tittade på klockan sista gången vid 24.00...
kl 01.00 vaknade Lilla M och hostade och hostade gav henne välling och då gav sig hostan och hon somnade om... kl 02.35 ringer klockan... går upp tittar på klockan i köket och ser att jag ställt klockan fel...får sova en timme till.. somnar om sover i 30 min, hör hur L ropar, springer in till honom och han ligger i sängen och kräks... bara rensa ur sängen och torka kräkor på golvet...kl är nu 03.30 lägger mig i 5 min går upp blir hämtad av mamma och pappa kl 03.40, ska åka med dem till arlanda för att sedan köra hem deras bil... De är på väg till Australin för att träffa syster yster och resa runt i fyra veckor... de har bara 29 timmars restid innan de landar i Melbourne i morgon kl 12.00 i svensk tid!!! De ringde just, nu är de i London och väntar på flyget till Hongkong.... Hoppas ni får en bra resa!!!
jag är inte alls avis;)

3 kommentarer:

maybe*mej sa...

Men vännen...fy va jobbigt. Lider med dig...finns inget värre än att inte få sova.. hoppas att barnen är bättre och att du fick sova ut idag på dan en sväng. Låter skönt att åka till Australien.. Hoppas att de får det trevligt. Måste vara kul för dem att se din syrra.. för hon bor väl där.
kram på dig.

~Sannasmamma~ sa...

Usch o fy.. På natten vill man sova ;)
Hoppas det blir bättre!!

Australien! Jag är inte nååå avis!! =)

Kajsan sa...

Åhh vad jobbigt! Å ändå var du så snäll å åkte med till Arlanda! :) Hoppas ni kryat på er lite och att familjen mår bättre!

Vi myser i dagens kyla med ljus, en brasa och lite julmusik :)
(jag vet... tidigt... men det e ju så mysigt! ;))
Kram från Karin.