tisdag 12 augusti 2008

SÖTA

Har i dag haft besök av en kompis och 3 av hennes barn, R och lilla M var så söta när de satt på sandlåde kanten och pratade .

2 kommentarer:

Liza i pepparkakshuset sa...

Tack för den vänliga komentaren på min sida.
Blev nyfiken och tog mig en titt på din. Jättefin! Du är verkligen duktig på att scrappa, ska göra ett försök själv ikväll

Mvh Liza

maybe*mej sa...

Å gud så sött. Jättefint kort. Så snyggt när du lägger en rosa bord el dyl brevid korten.. Om du gör det i psp så är det nog inte så långt kvar till att scrappa digitalt. Det är ju så man gör..

Hittade du någon bra sida att ladda hem papper och grejer till digiscrapping? Om du har sparat dem på din dator så måste du sedan extrahera filerna om de är packade.. Sedan öppna photoshop. Öppna ett nytt dokument och öppna sedan det papper eller element som du vill få in i din LO. Dra sedan över den till ditt tomma dokument. Är papperet eller det som du nu har dragit över till ditt dok..för stort så tryck ctrl och T samtidigt så kan du förminska föremålet till den storleken som du vill ha..förstår du.. hör av dig om jag ska förklara noggrannare. kram på dig så länge.