lördag 16 augusti 2008

Jag & min son

tycker att det är skoj att se foton på mina blogg kompisar så måste väl visa mig ochså...Jag gillar ju inte alls att vara med på bild själv men offrar mig lite för eran skull:) Ha en bra helg!!!

11 kommentarer:

Laila sa...

Åh va trevlig att se er/dig. :-) *vinkar*

Kajsan sa...

Kikar såklart glatt tillbaka! :) Vilken underbar blogg!! Härliga bilder och superfina Layouter! Alltid kul att hitta nya inspirationkällor bland scrap-själar! ;)
Må gott å trevlig helg!
Mvh Karin.

annaj sa...

Va fina ni är! Hörde av syrran att ni skulle snickra idag, hon frågade om jag ville vara med. Kan tyvärr inte idag, men det blir väl fler gånger... Lycka till!

Anna sa...

Ni är så fina sååå! Fast jag håller med dig, det är inte kul att va med på bild!

annika5064 sa...

Trevligt att träffas! Härliga, fina bilder!

maybe*mej sa...

Hej. Det var roligt att se hur du ser ut..Har faktiskt undrat det endel. Roligt att nu ha ett ansikte framför sig när jag läser dina inlägg. Hoppas att du har haft en trevlig helg. Vi har blivit med Kattungar nu i helgen. Var och hämtade dem igår. De är så söta att jag smäller av.

Spegeln blev jättefin och jag förstår varför du målade tråget..om det ändå redan var målat kan man ju ta en färg som man själv gillar... Å vitt är ju alltid snyggt. Jag funderar på vart jag ska ha mitt tråg. Har inget bra ställe riktigt.. Vore ju bra om det kunde användas till något praktiskt oxå. kram på dig och sov gott.

fialoppan sa...

Å vad fina ni är! Så himla fint du har det hemma! Kram!

tipsytessie sa...

Åh, så trevligt att se hur du ser ut :) Har oxså undrat en del :) Så söta ni är och vad fina kort collage du gör.

Tack för att du alltid skriver så gulliga kommentarer. Blir alltid lika glad men jag har lite ångest över att jag inte hinner gå in och kommentera lika mycket själv.

Gillade inte att vara med på kort själv heller, men jag tvingar mig själv ibland, för annars finns det ju en miljon kort på alla andra och inga kort på mig i framtiden.

Kram

Myamia sa...

Så fina foton, kul att ses! hej hej !!! ;) kram

Petra sa...

Alltid kul att ha ett ansikte till de bloggar man följer. Ni ser så söta ut tillsammans!

Olov sa...

Hej syster. Trode att det var Lotta, men mamma påpekade att det var du :-)

Här finns bilder på Olov efter era önskemål :-)
http://stigolovanton.blogspot.com/