onsdag 20 augusti 2008

Har du???

Är det någon som har dessa hantag liggandes i någon låda???och vill sälja dem till oss?? saknar 2 st..Har dem på våra garderober i sovrummet och när vi kompletterande med 3 st nya skåp till glömde vi att köpa flera handtag.. OCH NU HAR DET UTGÅTT!!! såldes slut innan midsommar sa de på Ikea!!suck. Finns liknande på Ikea nu men de är smalare så vill helst inte köpa dem... ska kolla blocket ochså..

2 kommentarer:

maybe*mej sa...

WOW. vilka fina kort. Den fåtöljen skulle jag vilja ha...
Å måste säga...Supertack för presenten. Jag blev sååå glad. Du är för gullig. Stjärnan har jag redan satt upp. Det är verkligen min stil, Jättetack. Kortet du har gjort var oxå jättefint. Det var nog det finaste kort jag har fått..

Hoppas att du mår bra. Jag har ont i halsen..undrar om jag har fått halsfluss...Har ddruckit varm mjölk med honung,vitlök och ingefära..luktar lite mysko...men gott. Ska spana in dina kort igen. kram på dig..

Im back again...lustigt. När jag skrev in koden så blev jag utslälngd och när jag gick in på din sida igen så var dina kort borta...Du kanske redigerar inlägget.... provar igen..kram

Pia sa...

Hej tjejen

Vi har ett dörrhandtag men jag tror att det är mindre än det du söker.

Det är ur serien Lansa och det är 24 cm långt. Hör av dig om det är den som du söker!

Ha det så trevligt på semestern!

Kram Pia