lördag 3 oktober 2009

jobbigt... ush och fy..

Det känns så himla jobbigt svårt och jaa... jag har så svårt att komma igång med kursen jag ska läsa i höst, fortsättnings kursen på det jag läste i våras, webbdesign 15p.. Har börjat läsa en gigantisk tjock bok på engelska.. bara det är ju jobbigt, fattar bara hälften av vad som står och allt jag lärde mig i våras är som bortblåst..suck och stön va jobbigt det känns...

Men det är väl bara ta tag i det och hoppas att det blir lättare... kommer ihåg att det kändes väldigt tungt ett tag i våras också.. Så åter till den gigantiskt tjocka boken... Hoppas ni andra har något roligare att pyssla med på lördagkvällen:)

9 kommentarer:

Marika sa...

stackare! Hoppas det lättar snart!

Anna sa...

Det kommer att gå bra ska du se!
Min lördagkväll var kanske inte så mkt roligare, med en liten bebis som bara var grinig och skulle vara hos mig, inget annat dög....

Anonym sa...

Vi är två, SUCK!! xo Lotta

Kajsan sa...

Halloj tjejen!
Om det är till nån tröst så jobbade jag i helgen jag med ;) Medan familjen hade mys i soffan...
Här kommer lite pepp:
Försök ta lite i taget. Sätt upp ett par sidor som mål och när du läst dessa, belöna dig själv! :)
Kanske med en fika paus i solen, en dusch eller varför inte en 30 minuters scrap? ;) Så skriver du upp en liten lista på olika mål du får belöna dig med efter visstantal lästa sidor/sluggade timmar :D Lovar att det kommer att kännas lättare sen då, och vips så kommer du att ha tagit dig igenom en stor del av din bok! :)
Hoppas du hittar lite inspiration och att du kan tillåta dig själv att unna dig små stunder där emellan med lite belöningar etc.
Du vet u att du kan! ;)
Jag hejjar på dig!
KRAM från Karin

Kajsan sa...

Pluggade & "ju" skulle det ju vara ;)
Mitt tangentbord lever sitt eget liv och vissa tangenter har tagit otillåten semester ;)
(köpa nytt? hihi)
kram

HUSnrNIO sa...

Usch, låter inte så lockande alls med den där boken. Lycka till!!

Sanna F sa...

Lycka till med pluggandet!!! Det kkommer att gå så jätte bra!!!

KRAM

Tipsy Tessie sa...

Låter inte skoj. Jag hoppas att du kommer igång snart, det kan ju alltid kännas lite trögt i början innan man kommer igång :)
Själv känner jag mig lite rastlös, hinner ju liksom inte med det man vill göra fast man har så mycket tid när man är hemma. Städa, diska, tvätta, hämta och lämna på dagis och amma, det är ungefär det man gör nu för tiden :)
Hoppas att allt är bra med er. Hörde från Annemaj att ni kanske skulle komma till västkusten någon gång i höst. Jag hoppas att ni har tid att hälsa på eller träffas då :)
Kramar

HUSnrNIO sa...

Halloj. Såg att du frågade om lillebrors tavla som står på hyllan i hans rum. Jag har gjort. Började med att dottern började i förskoleklass och intresset för bokstäver växte. Tyckte att hon behövde en bild med både de stora och de små bokstäverna. Blev tillslut en enkel tavla med stjärnor och bokstäver (finns bilder i bloggen från hennes rum). Hoppas det känns något lättare med all läsning nu. Ha en bra onsdag.