onsdag 21 oktober 2009

det blev några ..

Har senaste halvåret gjort en hel hög fotobok sidor ( en sådär 150 sidor:) som bara hamnat i en mapp på datorn men så fick jag ett ryck och nu är 6 fotoböker beställda..
ska bli spännande att se hur det blir, men det skulle ta upp till 2 veckor innan de hamnar i min postlåda så det är bara att vänta..
får så dåligt samvete när jag gör något annat en pluggar så åter till den gigantiska boken på engelska..8 kommentarer:

leia sa...

Åh vad massa inspiraiton =)

Kramelikram Veronica

maybe*mej sa...

å förstå när du får dem.. vilken julafton. helt underbart. jag ska beställa en nu denna veckan. har bara framsidan kvaar. läääängtar tills jag får den.

kram

Kajsan sa...

Duktiga du i alla avseenden! :)
Må ott och stor kram!

Hemmabloggaren sa...

Å va härligt, själv har jag inte fått tummen ur än...

Lycka till med boken, jag beundrar dig verkligen.

Annelie J sa...

Åh, vad jag önskar att jag också kunde bli klar... Har ju dessutom en gratis på vänt, men tycks aldrig få tummarna ur. Men kanske, snart så...

LottaM sa...

Superfina som vanligt. är så nyfiken på hur dina fotoböcker blir. Har du beställt alla via Fuji? Måste gå in och kolla deras gratis erbjudande om det nu gäller fortfarande.

Än en gång TACK för alla julklappar :-)

Sanna F sa...

Hääääärligt!!!
Jag har åxå en massa fotobokssidor och ska göra fotobok i julklapp :) Det ska bli kul att höra vad du tycker om dina. Var beställde du ifrån?

KRAM KRAM

HUSnrNIO sa...

Jättefina sidor. Förstår att det är mäkta spännande att få se och ha den färdiga boken i händerna:) Ha en trevlig fredag.