söndag 5 juli 2009

mygg, så det blir fotoboken..

Vi har invaderats av mygg, jag kan inte vara ute, det är mygg, mygg och åter mygg.... P är ute i fleecejacka och vintemössa så de inte kan bita igenom..
Så jag har målat klart panelen i Mollys rum:) började i mars tror jag... ibland tar det lite tid..sen blev det en sida till fotoboken som också tar en väldans tid att få ihop. glömde göra en ramlinje runt sidorna så det ser ju lite konstigt ut när allt är vitt.. men jag börjar bli trött dax att sova!!
(ja. trött ser nu att jag skrivit 2008.. jag måste sova:)

6 kommentarer:

linruz sa...

Åh vad hemskt...gillar inte mygg.
Gud vad fint det blir:
Gillar verkligen dina bilder.
Vad har du för kamera/objektiv???
Kram kram

Malin sa...

Jätte härliga bilder!!
Verkligen sommarbilder!
redigerar du i photoshop, eller har du något annat roligt program?

Anonym sa...

Försökt ringa idag måndag, men de går liksom inte.. Det går signaler å sen är det som om någon svarar fast det är helt tyst. Kunde vare Ludde/M men då brukar man höra stök i bakgrunden iafal.. Något fel på telefon? Sen om man lägger på och ringer upp igen så är det upptaget.. Kom ut på skype vett ja// Lotta

maybe*mej sa...

hehehe.. ja du.. sidorna blev iallafall jättefina.. Tur att det är lätt att byta ut 08 till 09. jag har börjat nerräkning nu. 3 dagar kvar tills ni kommer. =)
Jobbigt med alla mygg. kram kram

LottaM sa...

Vilka fantastsika bilder! Vad kul att se dig med på bilderna. Jag tycker det är jättekul att se dina fotoboks bilder och vill bara se mer.

Hoppas ni får en härlig helg i Smögen.

Kram Lotta

Mikaela sa...

Ahhhhh vilka härliga smultronbilder. Såååå fina!