söndag 3 maj 2009

som i en film..

I går när vi var hemma hos mina föräldrar gick vi ut för att fota lite..
Hittade detta vitsippshav i en kohage, det var vitsippor överallt!! det var vackert som i en Astrid Lindgren film, tänkte genast på Barnen i bullerbyn..inte vet jag om det är några vitsippor med där men jag stannade upp en sekund och bar njöt:)


5 kommentarer:

maybe*mej sa...

visst är det härligt att våren är här.. alla vitsippebackar är underbara.. overkligt. i riga var det bara lite vår. det var varmt men de hade inga blommor som blommade..fast å andra sidan så kanske de inte har planterat blommor i stan.. vad vet jag. ska ladda upp lite bilder så småniing om ... hoppas att det är bra med dig..

badanka sa...

VERKLIGEN!

Du blev så glad för dina ord om fotona från bröllopet. Det är stort att få vara med och fotografera ett sådant magiskt ögonblick...Innan man vet om det gillar det man tagit foton på! stor kram

Anonym sa...

Mysigt!!! Har kommit på en grej jag önskar mig av dig i födelsedagspresent, några månader kvar men.. Jag önskar mig några bokstäver, stora eller typ som dina som är kansk 20cm höga eller något. Vill att det ska stå eller betyda något, kanske fyra bokstäver att ha i köket på en list eller hylla. Pottis

LottaM sa...

Underbara bilder. Jag blir så himla nostalgisk av vitsippor. Det påminner så mycket om min barndom. Superläcker LO. Du har inte legat av dig trots att det gått mer än ett halvår sedan du scrappade sist.

Kram Lotta

Diana sa...

Vitsippshav får mig alltid att tänka på Ronja rövardotter och scenerna så hon är ute för att vråla sitt vårskrik! :D
Fina fina bilder!