söndag 31 maj 2009

min första

Så här blev den, min slutuppgift till kursen Designa för webben.. och min allra första egengjorda webbplats...uppgiften var att skapa en webbplats med minst 6 sidor .. sen var det en hel rad andra saker som skulle vara med som tex minst 5 bilder, varav minst 1 ritad, webbplatsen skulle uppfylla kraven för WCAG 1.0 och en massa andra saker ..här kan ni kika på den..ge mig gärna lite kritik:)Loggan är från butiken, allt annat är "mitt"...

Tillägg fick just höra av en kompis att webbplatsen inte var centrerad på hennes skärm , att texten var mer till vänster... mysko!! jag har gjort allt centrerat och på min skärm är texterna centrerade under varandra... hur ser det ut hos dig??

10 kommentarer:

~Sannasmamma~ sa...

Kanonfint =)
Gillar allt!!

Kram kram!

Anna sa...

Hos mig är den helt centrerad. Jag tycker sidan är jättefin, du är så duktig!

Simon sa...

Snyggt jobbat!

För mig så ligger bilderna mer till höger än texten på sidorna "Leksaker" och "Presenttips". Sen ligger den färgglada remsan nederst också till höger på alla sidor utom "Om oss" där den ligger rätt.

Annelie J sa...

Bra jobbat! Är grymt imponerad. Dessvärre synns sidan inte centrerad hos mig heller.
Kram!

maybe*mej sa...

hejsan. den sidan ser fin ut hos mig. Den ligger centrerad. både i firefox och i safaris webbläsare.. Fråga simon och Annelie om vilken webbläsare de har .. om det är det som spökar.. Jag tycker butikens sida är enkel och stilren. Och bilderna hoppar nästan ingenting.. Har du jobbat med ramar eller har du gjort sidan på nytt för varje ämne..om du förstår vad jag menar. Bra jobbat är det iallafall.
Idag har vi vart ute med båten. Jag har faktiskt bränt mig lite.. men bara lite.. huden är lite öm lixom.. Så kan det vara då det blåser lite.. då känner man inte hur varm solen är.. Jag har sovit mellan 18--20.00 och nu ska jag sova igen. kram kram

Sara sa...

Jättefin sida! Bra jobbat! ;) Hos mig är den centrerad.

Susanne H sa...

Snygg sida!
Hos mig ligger bilderna och texten centrerade mot varandra men loggan uppe samt den färgade randen nertill är förskjutna åt höger.

Anonym sa...

Hos mig är loggan och randen nedtill centrerade men det mellan ligger till vänster på alla sidor utom om oss sidan där är även randen nedtill till vänster.
Annars gillar jag färgerna! Och stilen på sidan. Den är glad!
Jag har explorer som webbläsare.

Kram Marika

Myamia sa...

ser superfint ut :) kanonbra jobb :) kram

anne sa...

Superfin! Bilderna ar fantastiska! Det enda jag stor mig pa ar faktiskt loggan! Tycker att det du har gjort haller en mycket hogre och har mer edge an vad loggan har. Gor nagot snyggt - sa som bara du kan!