måndag 6 april 2009

titta va vi hittat..

Tänk i dag hittade vi blåsippor i rabatten fullt utslagna, har helt missat att de var på gång.. Det går fort nu, förra veckan var det ju 20cm snö..

Kvällarna ägnas åt att plugga , just nu gör jag en webbsida om Stora kattdjur..lejon, tigrar och leoparder.. egentligen rätt skoj men när man känner sig lite stressad så är det inte alls skoj!! sen har jag ju 100 andra saker jag hellre vill göra:)

Bara 1 vecka kvar innan jag börjar jobba..

6 kommentarer:

Familjen Johnsson sa...

Underbar bild!! Det är verkligen ett vårtecken med blåsippor!

badanka sa...

men vad vackert foto! Hoppas allt är bra..Är här inne men hinner inte med att skriva, du har verkligen utvecklats inom foto. Ja älskar dina vinklar och dina porträtt. ha en fin dag! kram från oss

Tipsy Tessie sa...

Så underbart vackert!!! Visst är det härligt med våren :) Sorry att jag inte hunnit med att kommentera så mycket den senaste tiden. Jättefina foton den senaste tiden i alla fall. Hoppas att det går bra att börja jobba. Omställning, och inte lika mycket tid över till annat pyssel. Själv ska jag jobba fram till sommaren och ser fram emot jättemycket att vara ledig.
Kramar

Diana sa...

Åååå vad fina! Här är det ont om blåsippor men på landet har vi massor med vitsippor. Det dröjer dock ett tag innan de kommer, slutet på april/början på maj brukar våren komma där. LÄNGTAR!

Vad är det du pluggar? Webdesign?
Ibland känns det som om man aldrig får tillräckligt egentid ;)

HUSnrNIO sa...

Ljuvliga vårtecken!

Anna sa...

Jag jobbar hela dagen i morgon så vi kan inte komma då, får bli en annan dag.

Fina blåsippor!