tisdag 14 april 2009

överlevde;)

Tänka sig , jag överlevde första dagen på jobbet:) men idag hade barnen studiedag så vi får väl se i morgon när de kommer då blir jag väl helt slut..
sen jobbade jag bara halvdag i dag, så jag har hunnit med en lång promenad och fixa klart uppgiften till kursen..Varit till ridskolan med Ludvig och plockat blommor:) jag hittade till och med vitsippor här i backen.
6 kommentarer:

HUSnrNIO sa...

Skönt när man tagit steget över tröskeln och börjat jobba igen. Själv tyckte jag att det var ganska skönt att börja jobba efter förra gångens mammaledighet. Får se hur det kommer att bli den här gången. Känns som motsatsen just nu iaf. Vackra vårtecken. Ha en bra dag.

happy in pink sa...

nydelige bilder!!!


og gratulerer med fjernutløseren:)))

klem tara...

LottaM sa...

Hej hej, Vilka härliga bilder du tagit sedan jag var här sist. Jag kan känna doften av vitsipporna. Det är barndom för mig...

Lycka till på jobbet. det kommer att gå jättebra.

Kram kram Lotta

Diana sa...

Om några dagar kommer det kännas som om du aldrig varit borta från jobbet ;) Konstigt det där hur vi anpassar oss så fort.

Jag är produktionsledare på en marknadskommunikationsbyrå och har även eget företag där jag gör lite olika kreativa grejer men just nu är jag bara mammaledig :)

Hemmabloggaren sa...

Underbaaart vackra bilder.

Anne sa...

Hej! Grattis till nya jobbet! Vad har du borjat jobba med?
Anne