måndag 19 januari 2009

när jag blir stor...

åå vet inte alls vad jag vill bli när jag blir stor:) men jag ska iallafall plugga pedagogik 15 poäng, ifall jag ska bli textillärare.. har ju jobbat som det de senaste åren... sen ska jag plugga designa för webben 7,5 poäng.. bara för att det låter intressant och så skoj!!!

skulle vilja jobba med att designa sidorna i någon tidning eller katalog:) drömjobb alltså:) men vad ska man bli då???
Jag är föräldraledig just nu så det passar ju bra att plugga lite samtidigt!!då kan man spara lite på dagarna ochså.. men vi får väl se om jag fixar det!

4 kommentarer:

Sara sa...

Vad imponerad jag blir! Stort lycka till! Jag tror säkert att du kommer att fixa det!

maybe*mej sa...

du är bäst. klart du grejar det. Låter iallafall jättekul och det bästa med din dröm är att du kan jobba hemmifrån med det.. till viss del iallfall.. det är toppen. jag har vart och marknadsfört mig själv idag.. lagom kul. delat ut reklamblad och så i butiker och på företag.. får se om det ger ngt. kram på dig.

Eva-Lisa sa...

Det låter kul. Det är klart att du fixar det. Häromdagen frågade Vilgot mig vad jag ska bli när jag blir stor.......jag svarade att jag bara ska vara världens bästa mamma....(det gäller ju att ha visioner ; )Kram Eva-Lisa

Anonym sa...

Hey Sis, du kolla verkligen upp det dar med pedagogiken, for den pedagogik jag laste innan lararprogrammet fick jag inte tillgodorakna utan fick lasa om samma skit! Men om du laser det kan du ju leta reda pa mina papper, kan vara till nytta jag ar ducktig pa anteckningar. Ligger i en bla ikea plast kartong, och rensade och fint i botten. Mojligen i garderoben. PUSS