lördag 7 november 2009

Läskigt

I går kväll var L bjuden på halloween kalas, Läskigt tyckte L och ville åka hem!! Stackars liten tyckte sååå synd om honom.. Massa ut klädda människor som han inte kände..
Han brås nog på mig som inte heller gillar sånt.. ush tänker på spöktåget på grönan..blundar hela tiden men det är lika läskigt för det:) sen mår jag dåligt i veckor... undra varför man utsätter sig för sådant?? fast det gör jag nog inte längre om jag tänker efter ... Det är samma sak med läskiga filmer... fast det tittar jag inte heller på längre.. Åsa kommer du ihåg den med clownen??? hua så otäck den var ..ändå kollade vi på den om och om igen...

6 kommentarer:

Annelie J sa...

Brrr- en sån ruskig en.... Hoppas att det blev en lyckad tillställning!!
Kram

Himlan sa...

Stackars L. men han ser ju själv rätt ruskig ut på bilden. Och visst kommer jag ihåg filmen Det. Men kommer du ihåg den onda dockan? Jag gillar inte gamla än...

Himlan sa...

gamla dockor än ska det ju vara. För bråttom

maybe*mej sa...

sötnos. Han var iallafall jättefint utklädd. Men visst. där inte alltid kul att vara där man inte känner många. å ännu värre om de ser läskiga ut.

Marika sa...

jag tittar inte heller på läskiga filmer. förstår inte vitsen med att vara mörkrädd i veckor efteråt.

fialoppan sa...

Stackare, jag förstår honom! Albin öppnade dörren med skräckblandad förtjusning när det kom en massa läskiga typer och busade. Fin mask, stod och fingrade på den igår!