lördag 21 mars 2009

Utlottning!

Här kommer en liten Utlottning, ett & tecken i MDF ca 22cm högt,
För att göra det lite roligare.. iallafall för mig =) så vill jag att du skriver en kommentar om vad du vill se mer av på min sida..
Skriv en kommentar innan fredag den 27/3 kl 21.00.


15 kommentarer:

Familjen Johnsson sa...

Hej!
Åh, tävling!! Va kul, kanske man kan ha nån tur, först ut & allt....
Som du vet gillar jag ju din blogg precis som den är, en härlig mix av foto, pyssel, familj... Jag skulle gärna se liiite mer om fotograferandet, kanske byta lite tips,för att kunna ta "den perfekta bilden".
Stor kram Annelie

LottaM sa...

En tävling igen. Vilken tur jag har som får en ny lottchans :-) Den 27 är en särskilt bra dag för mig så jag hoppas på tur (hi, hi,)Som du vet gillar jag och-tecknet superduper mycket.

Jag tycker att din blogg redan har en lagom balans, men eftersom jag gillar dina foto så mycket ser jag gärna mer av dem och lite av dina tips kring fotograferandet och digiscrapandet

Kram Lotta

Hemmabloggaren sa...

Tävla vill jag så klart, men det är himla svårt att komma på ngt jag vill se mer av. Du har en bra blandning som det är men jag gillar dina foton så kanske lite vardagsbilder då.

Söta prickar sa...

Gud så mycket vackra kort du tar! Du är SÅ duktig!!! Hit kommer jag igen!!!!
Kram Lotta

maybe*mej sa...

ååååå så kul med tävling.. denna gången vill ju jag va med. =) Jag vill se mer av dina hemtrakter. (tex av den berömda bensinmacken som alltid har haft så låga bensinpriser. HEHE. nejrå.. men lite mer runtomkring ditt hus så jag ser hur du bor.. vill ju veta var min vän håller hus. å så gör du alltid så fina scrappgrejer. så nåt mer sånt.. annars är sidan ju redan bra ... Fotona jag vill se är ju av rent egoistiska skäl för jag är så nyfiken. kram på dig. .. helt ok.. du vet ..om det där du fråga om innan... kram

Anonym sa...

Hej!
Jag vill gärna vara med o tävla om ditt &!
Din blogg är väldigt trevlig som den är! Jag tycker om att se allt trevligt pyssel som du gör till hemmet o barnen.Dina foton o fotoböcker is to die for! Du inspirerar till att ta itu med saker o ting här hemma, och det är bra gjort, Tack!

Mera inredningstips, pyssel o syidee´r och fotogrejer och... ja ALLT!

Kram fr Lena

~Sannasmamma~ sa...

Är med igen då ;)
Jag skulle vilja ha lite ps-tips =)

Kram!!

Anna sa...

Åh, Så kalrt jag vill vara med och vinna ett och-tecken! Du gör ju sååå fina bosktäver!
Nu håller jag mina tummar...

Anna sa...

Ja just det! Glömde ju skriva vad jag vill se mer av! jag ser gärna mer av dina fina foton. Du ör en duktig fotograf och jag inspireras av alla snygga kort du tar!

Sara sa...

Jag vill vara med i utlottningen! Om det är något jag skulle vilja se mera av så är det nog lite inspirerande bilder från ert hem. Ni verkar ha det så fint! ;) Kram, kram!

Kajsan sa...

Länge sen jag kikade in nu... Och så hittar jag en tävling! :D hihiii..

Jag tycker om dun sida precis som den är! Om jag måste välja nåt jag skulle vilje se mer av så tror jag nog att det blir "pysslade" saker! :) Det kan jag inte få för mkt av ;) scrappat, photoshoppat och inredningspyssel! :)
Älskar din bredd på sidan! :)

Må gott och KRAM från mig!
/Karin

Anonym sa...

Hej, visst får du länka! Jag är snart tillbaka i cyber igen ; ) (bara en tillfällig svacka ; ) Jo, jag är med och tävlar....och jag vill nog också se mer inredning, om du vill visa lite av ditt hem så är ju det jättekul. Och så sytips! Du kan ju sy och det är ju kul att se....sen är alla foton fina...fortsätt i samma bana som idag : ) Du har en jättefin blogg. Kram Eva-Lisa

Susanne H sa...

Oooo, jag vill vara med och tävla. :o) Älskar dina &-tecken! Jag säger som flera andra, jag gillar din blogg som den är. Min passion är ju scrap och foto och du tar grymma bilder. Skulle jag vilja se något mer så skulle det väl i så fall kanske vara tips i PS och digiscrap.
Kram

Pia sa...

Jag tycker att din sida är perfekt. Kul med alla bilder på hur du gör om hemma och alla underbara kort som du tar!

Till våren och sommaren räknar jag med att få se mer bilder utifrån, då du planterar och fixar där.

Ett snyggt & tecken skulle vara fint att ställa på hyllan!

kram Pia

Pernilla sa...

Hej! Jag har besökt din sida ett par gånger, tycker du har en trevlig blandning av foton, vardag & pyssel. Såg lite exempel från fotobok häromsistens, sådan ser jag gärna av!

Jag vill gärna vara med och tävla om ett & tecken!