måndag 29 december 2008

mina 10 favoriter 2008

Mikaelas foto utmaning 2008....
Detta är mina 10 favoriter med viss tvekan:) SÅÅÅ svårt att välja, jag gillar ju fotona av olika anledningar, vissa för att man minns tillfället när fotot tog och en viss situation och andra för att jag tycker fotot är bra.. Denna utmaning gjorde jag även 2007 det var då ett av de första inläggen på min blogg.... måste tacka Mikaela för 2 super kurser... vill ni lära er mera photoshop eller sugna på att gå fotokurs skynda er att anmäla er till hennes kurser som börjar 1 januari!!
gillar detta jätte mycket för de satt sig så har helt naturligt, jag satt dem på ett helt annat sätt men när jag knäppte på kameran så satt molly med handen på Ludvigs axel och de tittade på varadra, idéen till att släpa ut fåtöljen kommer från i ett litet hus...
detta är nog det enda fotot på Ludvig från mollys 1års dag, han ville inte alls vara med på kort men här var han fullt upptagen att skjuta bubblor

detta foto är taget efter våran väg där det fanns hur mycket smultron som helst i sommrast..
gillar färgerna och Ludvig så klart:)


detta foto är taget i somras och Ludvig har just fått medalj för att han varit med i simskola.. han ser så glad och tokig ut med maskrosblad och simglasögonen..gillar också glittret i bakgrunden..

fotot på Ida är också från Mollys 1års dag, ett av mina absoluta favorit foton..

Detta gillar jag också massor..taget i sandlådan hemma, tog nog bara ett kort och Ludvig titta in i kameran och log...händer ju inte ofta direkt:)
att han vill bli fotad alltså..


Molly i stadsparken i höstats, gillar färgerna och att hon stod stilla:) för en kort stund...
och detta är också ett riktigt favvis foto.. blev inspirerad av tipsy tessie och alla hennes underbara höstfoton..Detta bara gillar jag...


ett av de först fotona jag tog med min systemkamera.. och jag tyckte det blev såå snyggt med suddig bakgrund, då visste jag inte att man kunde ställa in kameran så den fotar så... ( mikaelas fotokurs:)


badanka inspirerade mig till detta foto hon hade fotat sin tjej i en resväska och det var sååå gulligt så det var bara att åka till mor och far och leta på vinden..


5 kommentarer:

Anna sa...

De är verkligen jättefina bilder allihop, kul att Ida fick vara med oxå!

Har ni tid så kom över på 10års kalas på nyårsdagen. Efter 12 i sånafall för vi är inte såna piggelinare som ni! Gott nytt år!!!

maybe*mej sa...

Jättefina. Kul för det var några kort som jag inte hade sett förut. Den med den gravida magen är jättefin.. Hoppas att ni får det jättebra i morgon på nyår. kram på dig

alfons10elias sa...

wow vilka fina foto min favorit blev det med minstingen i parken ... helt underbart !

Myamia sa...

Gott nytt år till dig och din familj, tack för all kreativitet du bjuder på! kram mya

(Favvis)Maria sa...

Så mycket fint du ahr i din blogg!