fredag 27 juni 2008

våran skatt

Den här mallen finns här!!jag hittade den på Tipssy Tessies sida.Tack snälla maby*mej för hjälpen!! & tack Pia för tele support..Jaaa så svårt var det för mig att få in denna bild i mallen, tanken var att hela M skulle vara med men .... jag vart sååå glad när jag lyckades med att få in fotot i mallen så det får duga så här:)

2 kommentarer:

maybe*mej sa...

ha!! va kul att du lyckades..jag sitter och ler.. Kul att du la ut bilden iallafall trots att hon inte kom med helt..
För att ändra storlek så ställer du dig på lagret med fotot. Sedan trycker du ctrl + T och då får du upp en ruta runt bilden. Sedan kan du hålla inne ctrl knappen samtidigt som du tar tag i ett hörn med musen och drar den inåt. Anledningen till att du trycker ctrl samtidigt är att båda sidorna ska ändra sig lika mkt samtidigt så att bilden inte blir ihoptryckt och att man ser ut som i lustiga huset....

Mina pojkar är 4 år. De är födda 04. Visst är det en underbar ålder. Jag saknar dem sååå mkt just nu.
Dessutom är albin lite dålig.. Min Mamma Har vart runt på Sjukhus med honom. De tror att han har borelia. Om han inte är bättre nästa vecka så ska han göra ett lumbagoprov..stackarn..Hoppas att han blir bättre innan det.
Nu ska jag upp om 4 och en halv timme så det är dax att sova. Hoppas att du kan förminska bilden nu. Annars kan du nog hitta ngt under redigera menyn..kom ihåg att stå på rätt lager bara..kram kram

tipsytessie sa...

Vad kul att du använde mallen jag tipsade om. *LOL* vad kul att du la ut bilden som den var!
Du var väl med på Mikaelas fotokurs? Hon tipsade ju där hur man klippte och klistrade in saker där :) Tur att man har vänner som kan hjälpa en :) Då kanske du kan få den andra kortmallen att funka nu också-vet inte vad du hade för problem där, men fråga bara om du vill ha hjälp :)