torsdag 29 april 2010

mot nya äventyr

På väg mot nya äventyr är Lotta jämt:)
Hade passat bättre med en gammal resväska i handen men den hade jag lånat ut så det fick bli en liten väska ..Väskan kommer från min farmor och farfar tror jag och jag hade den som skylt material i min tyg affär Tygtrasan för en massa år sedan... hua så gammal jag måste vara;)
svar på fråga: jag har en Canon 350d och fotar oftast med objektivt canon EF-S 18-55 mm

fotat tåg...

I dag har jag fotat Lotta lite, hon föreslog att vi skulle åka till de gamla tågen och ta lite foton..där får man väl inte alls hålla till men vi smög lite där.. Lotta sa - Va lite professionell, VA TYST!!! ha,ha men några foton blev det och inte såg någon oss heller..

söndag 25 april 2010

billiga väggord..

Har gjort ett väggord till vårat lilla fönster i vadagsrummet..
Skrev ut text från datorn i den storlek jag ville ha sen la jag utskriften ovanpå cardstock papper och skar rakt igenom allt ihop... 2 cardstock gick det åt 7 kr st...

När jag satt upp det på väggen använde jag spraylim... Borde ha tvättat fönstret innan jag fotade ser jag;)

torsdag 22 april 2010

våren är här...

trodde jag... hua i morse var det vitt på backen igen... fy...

Försöker fixa och dona lite här hemma, har massa små projekt på gång men inget som blir klart.. Det är tavlor, lampor elemtskydd och fönsterskydd men jaa jag är dålig på att spika och skruva får nog ta hjälp av papsen.. Har iallafall gjort egna väggord, blev riktigt nöjd och 14 kr kostade det:) ska fota och visa er det i morgon.

måndag 19 april 2010

lappa & laga

Lappade och lagade lite knän på sonens jeans här om veckan.. Attans va knäna slits sen han börja på dagis, Hål på nästan alla byxor... Men med stjärnor på knäna vart de helt ok igen:)


måndag 12 april 2010

en vanlig måndag..

En vanlig måndag med solsken och vår i luften! Helt underbart!! I dag har vi plockat fram altan möblerna, planterat lite vårblommor, fikat i solskenet och gått utan jackor:) och några fotoboksidor från dagen blev det i kväll..



























söndag 11 april 2010

Lilla Lilly


torsdag 8 april 2010

syskon

I dag har vi haft besök av de här syskonen och deras mamma, alltid lika skoj att träffas.

tisdag 6 april 2010

tisdag kväll..

Här hemma är det påsklov denna vecka såå himlans skönt att få ta det lugnt, och slippa åka i väg till dagis till 9.00.

Till er som undrar var jag beställer mina fotoböcker kan jag rekommendera myphotobook. Blev super nöjd med böckerna jag beställt därifrån..

Som alla som känner mig redan vet gillar jag inte alls att stå framför kameran men när vi hade våran lilla foto träff med Anneli så vart jag ju liksom tvungen, mot min kan jag lova och jag skrattade så tårarna sprutade för jag kände mig så fånig:) och jag gillar inte alls att se foton på mig själv men Anneli är grym med kameran. Här och här har hon lagt upp lite foton från våran träff..

fredag 2 april 2010

det blev en påskbok.

Det blev en liten påskbok av fotona från i går.. satt uppe halva natten och grejade så svårt att slita sig när man väl börjat... fotoboksmallarna kommer från paislee press design och de små fåglarna kommer från Taylormade-awakening-elements 1. Här är några sidor, den första bilden är framsidan på omslaget:
































































torsdag 1 april 2010

påskkärring på 3 hjul:)

En påskhälsning från oss:) I dag har min lilla påskkärring åkt trehjuling till grannarna med påskkort, hon var så söt när hon for fram i 300 knyck så cykeln gick på 2 hjul i kurvorna :)