tisdag 6 april 2010

tisdag kväll..

Här hemma är det påsklov denna vecka såå himlans skönt att få ta det lugnt, och slippa åka i väg till dagis till 9.00.

Till er som undrar var jag beställer mina fotoböcker kan jag rekommendera myphotobook. Blev super nöjd med böckerna jag beställt därifrån..

Som alla som känner mig redan vet gillar jag inte alls att stå framför kameran men när vi hade våran lilla foto träff med Anneli så vart jag ju liksom tvungen, mot min kan jag lova och jag skrattade så tårarna sprutade för jag kände mig så fånig:) och jag gillar inte alls att se foton på mig själv men Anneli är grym med kameran. Här och här har hon lagt upp lite foton från våran träff..

12 kommentarer:

Josefine Bergqvist sa...

Bilderna var jättefina. Så kul att träffa lite likasinnade. Det är inte dumt att samla ihop ett gäng och inspirera varandra. Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll.

Kram Josefine

a piece of happiness sa...

Jag förstår precis vad du menar. Jag är likadan. Men om man träffar på en sådan bra fotograf så kan det ju inte bli fel. Och du var jättevacker verkligen.
LiseLotte

Anneli - A'la Foto sa...

Du är jättefin och jag hoppas verkligen att även ifall du inte trivs framför kameran, kan se och vara nöjd med bilderna! Jag tycker du är vacker och jag försöker inte på något sätt vara rolig på din bekostnad! Jag tycker så! :O)))

Fin bild!!

Kram söta du!

SebbeSula.se sa...

haha ja det syns så bra :) Ni är ju riktigt lika. Jag gick dessutom i Lottas klass.

Unknown sa...

Så fint påkalbum du gjort!

ulrica sa...

Jag säger ingenting annat än att du gör dig jättebra framför kameran. När vi ses hoppas även jag få chansen att ta några bilder på dig.

Kram Ulrica

Olivia sa...

Hejsan svejsan du underbara bloggerska! ♥

Din blogg är helt ljuvlig, jag älskar alla dina bilder och det sättet som du skriver på. Har jag förstått dig "rätt" genom bloggen så är din blogg du i grund och botten. Hit ska jag komma tillbaka och jag hoppas att du någon gång vill titta in på min blogg också.

KRAMISKRAMAR // OLIVIA

Linruz sa...

Snart står du där som värsta proffsmodellen sötis.
Du är jättefin på bliderna ch i verkligheten.
Ha en bra dag stumpan.
Kram Lina

Karins fotoblogg sa...

Halloj snygging! Vilka fina bilder på dig hos Anneli!

Underbar bild på killen!

Hemmabloggaren sa...

Ha ha, tack. Tyvärr är de inte så där välmanikyrerade till vardags :D

HUSnrNIO sa...

Vilken fin bild! Jag har också använt mig av myphotobook och är nöjd so far (har bara gjort en lite mindre bok ännu). Ha en trevlig torsdagkväll.

Sara sa...

Jätte fina bilder! Men jag förstår dig, man är ju inte direkt van att stå framför kameran så det känns ju oftast kanske lite fånigt sådär. Det är väl en vanesak som allt annat ;-)