tisdag 30 juni 2009

sommar fika

Jordgubbs saft hör verkligen sommaren till tycker jag..Den fina tillbringaren i glas fick jag i födelsedagspresent. och krukan med pelargonen...fick massor av fina saker ska visa er fler en annan dag!!






söndag 28 juni 2009

på bordet..

Står min nya fina skål från marimekko:) fick den i födelsedagspresent av farmor i dag:)

lördag 27 juni 2009

min fixa lista:)


borta bra men hemma bäst:)

Tänk va vackert sverige är, jag måste komma bort ibland för att se det!! såå grönt och fint! och vilket underbart väder det varit denna vecka!
Vi har fått massor av ny energi och fått en hel del gjort ute de här dagarna!!
Några foton från semestern.



måndag 22 juni 2009

regn..

Det regnar pa mallorca!!!! och solen lyser fortfarande med sin franvaro... Barnen tycker inte det gor nogot alls for det finns ju massa roligt att gora enda men jag hade ju garna stekt lite i solen i dag;) veckan har gatt alldelens for fort och vi vill inte alls aka hem i morgon..men vi hoppas att solen har kommit till sverige!!



Farfar hamta oss 16.00!!!

söndag 21 juni 2009

molningt hos oss..

HEJ IGEN...
solen har nu forsvunnit och det blaser... men det ar fortfarande varmt !!! Tack for alla grattis halsningar!! jag hade en jatte bra fodelsedag och fick ga pa massage:) i dag ska vi nog hitta pa nagot, aka till en lite storre by eller nat!!

fredag 19 juni 2009

hej pa er!!

En liten halsning fran soliga Cala Mesquida:) Vi har det bara bra och ligger i poolen , jaaa hela tiden nastan.. Nu ska jag ga och sola lite.. M sover middag och P & L gick till havet fñr att leta stenar!!! Ha det gott och hoppas ni har fint vader hemma!!

måndag 15 juni 2009

längtar

åå va jag längtar tillbaka hit, fotona är från augusti 08 när vi var på Mallorca.







dunk, dunk...

Dunk, dunk hjärtat slår... mail från umeå universitet.... puh..

JAAAA..... jag fick godkänt på sista uppgiften och har klarat kursen !!!! JIPPI!! såå himla skönt !! Då är båda kurserna klara!!

söndag 14 juni 2009

regn, regn och åter regn

Här hos oss har regnet öst ner sedan i fredags morse..
Jag som hade tänkt göra massor av saker ute, plantera blommor ,städa altanen och fixa lite men har ingen lust alls när det är så här grått och trist..Tur att Molly stålar som en liten sol iallafall:)

torsdag 11 juni 2009

sommarlov..

Ikväll har vi haft avslutning i kyrkan för barnen i skolan där jag jobbar, och faktiskt det känns som sommarlov, underbart väder ute, fåglarna kvittra och jaa nu är det sommar

P har jobbat sin sista dag och jag jobbar i morgon, sen är det SEMESTER:)

Sen måste jag ju tala om att jag fått godkänt på en av slutuppgifterna så en kurs är klar!!! skönt!! väntar fortfarande på svar från den andra..

va ute och fotade lite i kväll, grannens häst var nyfiken och ville gärna vara med och titta vad jag gjorde:)

tisdag 9 juni 2009

glad igen..:)

Vi hittade en ny resa så allt ordnade sig:)
Pysslar lite hemma på kvällarna nu när jag inte behöver sitta och plugga längre... så skönt...syr och fixar lite..och städar!! och jag tycker det är skojigt, konstigt men har ju inte haft någon tid alls för det de senaste veckorna..

Nu är det sovdax..

söndag 7 juni 2009

ARG, ARG, ARG!!!

ÅÅ så arg jag blir, satt just och skulle boka en mallorca resa.. en av få restresor som fanns och medans jag skriver i uppgifterna är det någon annan som klickar hem resan !!!grrrr .....så nu fick vi ingen...F..

fredag 5 juni 2009

kusin vitamin..

I dag har vi varit i Borlänge och grattat kusinen som tagit studenten.
passade så klart på att fota henne lite. MEN jag får inte till något fokus på bilderna, jag blir helt galen..grrr... så fin modell och nästan alla bilder blir suddiga..men visar några foton ...






torsdag 4 juni 2009

Konfirmation

Fotade Emelie när hon konfirmerades för några veckor sedan, så nu är det dax att redigera foton:)

Regn, Regn ge dig av..

regn, regn ge dig av, kom igen en annan dag:) är det Dora utforskaren som sjunger så?? tror det...
Regnet öser ner här och jag har min lediga dag, syster yster kom hem på blixtvisit från Norge i morse så vi har hunnit träffa henne några timmar. I morgon ska vi till Borlänge på student firande, min kusin tar studenten, det är ju inte riktigt klokt tycker inte hon är mer en typ 9 år max:) alltså jag menar att tiden går fort..:)
Och alla mina kursuppgifter är inlämnade, väntar nu bara på rättning ..Kikar på datorn med ungefär 2 minuters mellanrum.. en hade blivit rättad nu och den vart godkänd!! sååå skönt .. Bara 2 till att vänta på..
Ha en bra dag allihopa!